Stabilire pret traducere

Stabilirea pretului

Tarifele variaza in functie de limba in / din care s-a realizat traducerea, de tipul documentului, de termenul de predare a lucrarii, si in functie de numarul de pagini.
Pagina de traducere este considerata pagina care rezulta in limba tradusa si cuprinde, in cazul documentelor nestandardizate, 2000 de caractere cu spatii.
In cazul documentelor standard, tipizate, tarifarea se face per document. Tarifarea se face pentru minim o pagina.

Pretul include: Traducerea, tehnoredactarea textului si tiparirea in doua exemplare a traducerii, salvarea documentelor pe sport electronic (CD, memory stick) sau trimiterea pe email.

Termene de executie

Predarea unei lucrari, in functie de dificultate si de numarul de pagini, se face in 24-48 de ore. Pentru lucrari mai mari de 10 pagini, documentatii tehnice, manuale tehnice, acte pentru licitatii, termenul limita se stabileste de comun acord cu clientul.

Taxa de urgenta

Pentru traduceri efectuate in aceeasi zi, pentru documente de maxim 5 pagini, se percepe o taxa de urgenta de 50% din valoarea traducerii.

MENTIUNI:
Pentru traduceri de tipizate (certificate naştere, căsătorie, deces, caziere, adeverinţe, diplome, foi matricole, alte acte de studii, carti de munca etc.) preturile sunt stabilite pe pagina fizica de act.
Pentru "Traduceri diverse domenii" preţurile sunt stabilite pentru pagini considerate la 2000 caractere cu spaţii. 
Se tarifează minim 1 pagină. Legalizare notariala a traducerilor: 37.20 lei / primul exemplar, 6.20 lei/ fiecare exemplar in plus din acelasi document. 
Taxa de urgenta: +50% din tariful specific. (se aplica doar pentru traducere, nu si pentru legalizare)
Pentru fiecare exemplar suplimentar al traducerii se aplica o reducere de 50% din tariful primului exemplar.

Servicii gratuite de curierat - Acest serviciu este gratuit pentru traduceri a caror valoare depaseste 150 lei.

Consultanta
Inmatriculari AUTO

Trimiteti-ne actele auto scanate si va spunem ce aveti de facut !

Cand expira RCA-ul?

NOI va reamintim cand expira polita de asigurare
Copyright (c) 2018.ATI Asig - Asigurari, Asigurari Bulgaria, Asistenta daune, Traduceri, Inmatriculari auto, Recrutare asistenti BROKERAJ - Cluj Napoca.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline