Informatii utile pentru afacerea ta

Dat fiind contextul economic actual, exista riscuri tot mai mari de producere a unor evenimente neprevazute cu impact negativ asupra afacerilor din Romania. Prin urmare, fiecare intreprinzator isi doreste sa gaseasca o cale de protejare a investitiei astfel incat sa-si canalizeze eforturile in vederea dezvoltarii afacerii.

Solutiile oferite de ATI ASIG vin in sprijinul intreprinzatorilor din Romania oferindu-le acestora posibilitatea de a-si asigura bunurile, sediul companiei, dotarile, utilajele, marfurile achizitionate, cu alte cuvinte activele care genereaza valoare pentru afacere. 

Pentru bunul mers al afacerii este nevoie de asemenea de angajati responsabili si capabili sa-si indeplineasca sarcinile si sa contribuie la succesul afacerii. Asigurarea de sanatate a acestora reprezinta unul dintre beneficiile suplimentare dorite si foarte apreciate de catre angajati si care face parte din portofoliul de produse de asigurare oferite de ATI ASIG.

Mai mult, clientul ATI ASIG persoana juridica poate opta pentru incheierea unei asigurari de raspundere civila. In mediul de afaceri actual, managerul  care isi doreste sa contribuie la succesul companiei pe care o conduce este supus riscului de a lua decizii eronate prin care poate provoca prejudicii tertelor persoane sau companiei. Pentru a acoperi aceste prejudicii, managerul poate fi obligat la plata unor despagubiri, fiindu-i afectat patrimoniul sau putand fi afectat chiar personal. Insa ATI ASI ofera sprijin  persoanelor juridice si organizaţiilor profesionale, asociatiilor, actionarilor si managerilor cu putere de decizie in companie prin intermediul asigurarii de raspundere civila.

De asemenea, persoanele juridice, detinatoare de autoturisme sau alte autovehicule, pot beneficia de urmatoarele tipuri de asigurari: 
Asigurarea RCA (+ cartea verde)
Asigurare CASCO (tip de asigurare optionala)

Nu in ultimul rand, firmele de producatori, sau societatile profilate in special pe import-export considera foarte eficienta asigurarea de tip CARGO. In momentul in care o incarcatura foarte mare de marfa este avariata, acest lucru poate costa resurse importante pentru respectivul producator sau respectiva firma. Pentru a raspunde acestei nevoi de pe piata ATI ASIG ofera asigurari CARGO foarte avantajoase clinetilor persoane juridice.

Vanzarile de bunuri sau prestarile de servicii se afla in fata riscului de conditii poate conduce la pierderi semnificative de profit sau chiar la faliment. Asigurarea de credite comerciale oferita de ATI ASIG este un instrument eficient de management al riscului, care minimizeaza  riscurile asociate contractelor comerciale, protejand afacerea si activele companiei.

Consultanta
Inmatriculari AUTO

Trimiteti-ne actele auto scanate si va spunem ce aveti de facut !

Cand expira RCA-ul?

NOI va reamintim cand expira polita de asigurare
Copyright (c) 2018.ATI Asig - Asigurari, Asigurari Bulgaria, Asistenta daune, Traduceri, Inmatriculari auto, Recrutare asistenti BROKERAJ - Cluj Napoca.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline