Asigurarea de accidente

Detinatorilor de mijloace de transport persoane fizice sau persoane juridice, inclusiv societatilor de transport persoane.

Riscurile asigurate

Prin aceasta forma de asigurare se asigura pasagerii transportati cu mijloace de transport detinute de persoane fizice, juridice sau societati de transport.

Riscurile acoperite:

- deces din accident;
- invaliditate permanenta din accident totala sau partiala, corespunzatoare gradului de invaliditate dobandit urmarea acelui accident;
- cheltuielile medicale necesare tratarii invaliditatii permanente ca urmare a unui accident;
- invaliditate temporara din accident, platibila sub forma de indemnizatie zilnica pe zi de spitalizare si convalescenta urmare a spitalizarii si pentru o durata maxima de 60 de zile pe an de asigurare, indiferent de numarul de spitalizari;
- avarierea, distrugerea sau pierderea bagajelor si a bunurilor aflate asupra persoanei accidentate;
- cheltuielile ocazionate de transportul persoanei decedate ca urmare a unui accident, pana la locul de inhumare.

Daca asigurarea se incheie de catre societatile de transport, este cuprins in asigurare si conducatorul mijlocului de transport si respectiv personalul insotitor al societatii de transport fara adaos de prima.

Asigurarea este valabila si in timpul in care pasagerul / calatorul se afla in incinta statiei, autogarii sau a altor asemenea incinte, inainte cu o ora de momentul plecarii mijlocului de transport si dupa o ora de la sosirea la destinatie, precum si in timpul transbordarilor de la un mijloc de transport la altul pentru continuarea calatoriei.

Asigurarea se poate incheia pentru toate riscurile mentionate mai sus (varianta extinsa) dar se pot acoperi prin asigurare si numai riscurile de deces din accident si invaliditate permanenta din accident totala sau partiala (varianta de baza a produsului).

Preturile variaza in functie societatea de asigurari, riscurile asigurate, numarul persoanelor asigurate  si suma asigurata.

Consultanta
Inmatriculari AUTO

Trimiteti-ne actele auto scanate si va spunem ce aveti de facut !

Cand expira RCA-ul?

NOI va reamintim cand expira polita de asigurare
Copyright (c) 2018.ATI Asig - Asigurari, Asigurari Bulgaria, Asistenta daune, Traduceri, Inmatriculari auto, Recrutare asistenti BROKERAJ - Cluj Napoca.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline